Булченска рокля, направена от балони или такава с гирлянди от

...
 Булченска рокля, направена от балони или такава с гирлянди от
Коментари Харесай

Булченска рокля със светещи гирлянди на сватбено изложение в Пловдив

 Булченска рокля, направена от балони или такава с гирлянди от лампички, които основават цветни светлинни резултати. Екстравагантните тоалети можеха да се видят на първото сватбено ревю Weddings & Events Expo 2018, което се организира през уикенда в Пловдив. Според изложителите обичайният бял цвят по време на сватбите към този момент отстъпва пред останалите цветове в палитрата. Дори последната мода е налагането на черно и сиво, които все по-често оформят сватбената софра на младоженци.


Някои от двойките предпочитали и тортите им да са в цвят, друг от белия, като да вземем за пример да са в лилаво, алено или пък даже зелено, сочат сватбени организации. Булчинските букети варират от семпли форми до обилни композиции. Новото тук са ръчно направените цветя от хартия. Това е част от настоящата линия повече детайли да бъдат направени на ръка, по тази причина уредниците са присъединили в програмата крафт работилница за бъдещи булки, които желаят сами да сътворят поканите. Във всички елементи господства луксът. Повече кристали, повече изящни предмети, по-елегантни аранжименти вършат от сватбената маса  същински дизайнерски шедьовър.



При бижутата са желани диамантите, споделят уредници на сватби. По думите им ревюто дава опция на  младоженците да се срещнат с всички експерти, които ще създадат тяхната женитба неповторима. Те могат да избират  сред предложенията на над 60 компании от Пловдив,  София, Бургас, Варна, Хасково, Русе и други градове. Повечето от тях дават отстъпки и пакетни предложения, с които се понижават разноските за блестящото празненство.


 
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР